Unde mergem cu cei mici, când e Papa de la Roma în oraș?

Unde mergem cu copiii, când e Papa de la Roma în oraș?

Evident, această informație nu vă va fi foarte utilă, pentru că până la următoarea vizită a Papei, în București, copiii noștri/voștri vor fi deja la facultate. Probabil.

Dar, pentru un prim articol, în această categorie, putem să discutăm puțin în jurul subiectului. Am auzit așa…vine Papa, se blochează străzi, se închid școli, n-avem unde merge.

Acum, adevărul este că noi doream să facem o ședință foto în parc, în aer liber, să fie copiii mai relaxați și pozele mai colorate. N-a fost să fie. Așa că noi ne-am dus cu fetele, la studio.

Eu nu știu dacă voi ați dat vreodată cu sapa, dar eu când am dat am obosit mai puțin decât atunci când am făcut pozele astea.

Despre alte locuri, unde mergem cu copiii, vă povestim în curând.

Andreea FG.

Unde ne găsești?

Ne-am reunit pe Facebook și pe Insta, unde toate cele 6 fete cucuiete vă așteaptă cu povești aburinde. Haioase sau serioase, dar întodeauna sincere.

 

***Echipa The Little Gang vă supune atenției faptul că toate textele publicate atât pe acest site, cât și pe paginile noastre de Facebook și de Instagram, reprezintă opinii strict personale ale autorilor noștri, bazate exclusiv pe experiențele de viață ale acestora. Echipa The Little Gang nu garantează aplicabilitatea, funcționalitatea ori compatibilitatea cuprinsului textelor astfel publicate, în viețile personale ale cititorilor noștri. De asemenea, echipa The Little Gang își rezervă dreptul fundamental la liberă exprimare, dreptul la opinie, precum și dreptul la schimbarea opiniei deja exprimate, dacă situația de fapt inițială a suferit schimbări de natură a determina acest lucru. Prin urmare, subliniem faptul că textele noastre nu sunt general valabile și nici nu au aplicabilitate garantată pentru experiențe aparent similare ale altor persoane decât autorii The Little Gang.

Andreea FG.

 

 

 

Articole recente

Lasa comentariu