Horoscopul copiilor

Să fi suprins, într-o fotografie, expresia de pe chipul persoanei, căreia astăzi i-am răspuns ” nu ştiu”, atunci când m-a întrebat ce zodie este Maria și aș fi putut să ilustrez ce înseamnă, cu adevărat, expresia WTF.Acum nu este cazul să vă minunați și voi, evident știu regulile generale din horoscopul copiilor, în consecință știu și ce zodie este Maria, doar că nu înțeleg de ce ar putea să o definească asta, într-un mod demn de luat în seamă.

Adevărul este că știu ce zodie este copilul, de prin primul trimestru de sarcină, când am aflat, fără să vreau, un aspect important din horoscopul copiilor. Povestea a fost cam așa:

Cum am aflat că al meu copil nu-i zodia care trebuie

Însărcinată fiind, în vreo 3-4 luni, mă întânesc, pe scara blocului, cu o vecină pe care nu o mai văzusem de mult timp. Observă cu mirare burta mea, deja vizibilă și are loc următorul dialog:

– Vaaai, ce este?

– În principiu, o fetiță.

-Frumos, dar ce este?

-…….?

-Câte luni ai? Când naști?

-Undeva pe la începutul lui martie.

-Aaaa, păcat mai bine mai așteptai puțin.

-? Ce să aștept?

– Păi să naști puțin mai târziu, încearcă să mai aștepți, dacă se poate. Să fie măcar berbec.

-……………..

-La începutul lui martie, o să fie pești. Nu e bine să fie pești. Mai bine berbec.

Așa am aflat eu că dacă ceva nu miroase bine, în horoscopul copiilor, acela e un pește. Nu am continuat discuția, că nu aș fi știut cum, dar analizând ulterior, am constatat că unii oameni iau prea în serios horoscopul ăsta.

Horoscopul copiilor

De când există copilul pe planetă, în carne și oase, am mai fost întrebată de câteva ori și am răspuns. Acum, asta a fost prima mea reacție, să spun că nu știu. Și a fost și prima zi în care am citit despre zodiile copiilor. Mă rog, doar despre zodia copilului meu, că nu am răbdare de mai mult.

O recunosc pe undeva, prin cele citite, însă nu cred că poate fi definită de zodie. Sau îmi este greu să cred.  Este cuminte, dar rutina ei de somn, masă și joacă se schimbă zilnic. Horoscopul copiilor spune că lucrul ăsta se întâmplă, pentru că este zodia Pești. Eu cred că se întâmplă, pentru că eu nu am insistat foarte tare să îi fac un program, pentru că am lăsat-o să aleagă ora la care închide lumina, deși nu a fost cea mai bună alegere și pentru că eu, ca și părinte, am fost comodă.

Tot horoscopul copiilor spune că nu este bine ca un copil din zodia Pești să asiste la dispute, pentru că este foarte sensibil și poate crede că este cauza disputei. Eu cred că este valabil pentru orice copil. Fie el în zodia Pești, Balanță, Rac sau Unicorn.

Altceva: aparent, copiii Pești au nevoie de cantități enorme de dragoste, pentru a ține piept vieții și pentru a-și realiza visele. Dar până la urmă, don’t we all?

Voi cum vedeți horoscopul copiilor?

 

 Andreea FG.

 

Unde ne găsești?

Mai multe povești și pățanii ale Mariei, fie în cuvinte, fie în imagini dau din casă aici: Micuța Turistă. Cât despre gașca veselă, ne-am reunit pe Facebook și pe Insta. Unde toate cele 6 fete cucuiete vă așteaptă cu povești aburinde – haioase sau serioase, dar întodeauna sincere.

 

***Echipa The Little Gang vă supune atenției faptul că toate textele publicate atât pe acest site, cât și pe paginile noastre de Facebook și de Instagram, reprezintă opinii strict personale ale autorilor noștri, bazate exclusiv pe experiențele de viață ale acestora. Echipa The Little Gang nu garantează aplicabilitatea, funcționalitatea ori compatibilitatea cuprinsului textelor astfel publicate, în viețile personale ale cititorilor noștri. De asemenea, echipa The Little Gang își rezervă dreptul fundamental la liberă exprimare, dreptul la opinie, precum și dreptul la schimbarea opiniei deja exprimate, dacă situația de fapt inițială a suferit schimbări de natură a determina acest lucru. Prin urmare, subliniem faptul că textele noastre nu sunt general valabile și nici nu au aplicabilitate garantată pentru experiențe aparent similare ale altor persoane decât autorii The Little Gang.

Articole recente

Lasa comentariu