Despre noi

Copilul nu vine pe lume nici cu manual de utilizare, nici cu revelații care te schimbă fundamental și te transformă peste noapte într-un părinte perfect. Dar asta nu înseamnă că cei mici nu au păreri și că nu se pot distra copios, privind și comentând copios lumea adulților. The Little Gang ne introduce pe toți în lumea lor, a celor mici, dar și în lumea mamicilor care știu că nu sunt perfecte, dar își doresc tot ce e mai bun pe lume, pentru copiii lor.

The Little  Gang este un altfel de blog, cu altfel de autori. Proiectul își propune să prezinte lumea părinților, așa cum este văzută prin ochii celor mici, cu bune și grele. Și mai ales cu mult amuzament.

Ilinca & Andra Moșteanu

Mămică de profesie, avocat în timpul liber. Îmi plac cărțile, călătoriile, fotografia. Îmi place să argumentez, să decorez, să organizez, să ascult oamenii, să am ultimul cuvânt, copiii grăsuni și discuțiile nebune în miez de noapte relative la fericire, originea și sensul vieții. Sara Ilinca Moșteanu este copilul din dotare. Are 1 an jumătate, e super energică, veselă, zâmbitoare, tare încăpățânată, cu personalitate (prea mare uneori). Se înțelege bine cu camera foto, relație alimentată de mami, care are o obsesie reală pentru pozele cu ea, în ipostaze tematice.

Lorelai  & Ana Maria Popa

Om, femeie și mamă de Lorelai din noiembrie 2017.  În funcție de sezon, pot fi obsedată de dulciuri sau salate (mereu mi-a plăcut echilibrul), să am multe de făcut sau mai nimic(mamele cunosc adevărul), să fiu ruptă de oboseală sau complet odihnită(glumesc, am un copil tazmanian, care nu știe ce înseamnă să stai locului). Îmi place să mă bucur de viață, în aprope toate momentele și dacă nu există motive pentru asta, le inventez. Cred mult în fericire și provocări constante, mă plictisește rutina(notoc cu tornada Lorelai), îmi plac oamenii(în general și cei interesanți, în special) și prefer să văd frumuseștea în orice, fără a fi cu capul în nori(prea des). Pilates și psihologie intră la hobby-uri, iar backgroundul este în PR & Marketing.

Maria & Andreea Filip-Gheorghițescu

Mama luată prin surprindere de Maria, care a apărut oarecum neașteptat acum 2 ani și ceva. De atunci a trebuit să învăț cum e viața de părinte. Mi-o imaginam blondă și cu ochii albaștri, motiv pentru care nu am băgat mâna în foc, de la început, că e a mea:). Între timp, m-am convins, chiar dacă lumea o strigă ADRIANEEE, după taică-su. Eu cred că există doua tipuri de părinți: cei care nu expun în online decât câte un deget al copilului și cei despre al căror copil știi cam tot, deși poate nici nu îl cunoști în realitate. Eu fac parte din a doua categorie, ceea ce era oarecum de așteptat, prin natura activității mele profesionale. Recunosc, nu am citit niciodată vreo carte de parenting și nici nu am de gând să o fac. Cred că orice părinte trebuie să facă ce consideră că-i mai bine pentru copilul din dotare. Și mai cred că părinții au un instinct extrem de dezvoltat.