Episodul 2: De ce să faci un copil?

Te-ai întrebat vreodată de ce să faci un copil?

De astăzi, pisica mamei s-a mutat la noi, cât stăpâna este plecată în vacanță. Lorelai și Lara au mai stat împreună destul de des în casa mamei, deci nu sunt străine una de cealaltă.
Ca să înțelegem contextul, trebuie să adaug că Lorelai este în acea etapă a vieții în care totul este ham – câinii sunt ham, pisicile sunt ham, girafele sunt ham, broaștele sunt ham, urșii sunt ham și așa mai departe. Bineînțeles, Lara face miau, ca orice pisică adevărată și care se respectă.

Deci, stăm împreună în aceeași casă și trebuie să comunicăm.

Lorelai, arătând spre Lara: – Ham.
Eu: – Lara este miau, să știi. Nu ham.
Lorelai, din nou, și mai hotărâtă: – Ham.
Mama: – Lorelai, Lara nu face ham. Ea face miau.
Lorelai, și mai decisă: – HAM!
Eu: – Cred că Lara se va decide să facă ham doar ca să tacă Lorelai.
Pauză. Zero reacție pentru o glumă care mie îmi păruse atât de bună.
Eu, către mama: – Ai auzit ce am spus?
Mama: – Da.
Eu: – Și?? Nu ți s-a părut o glumă bună?!
Mama, ironică: – Aha, deci să râd. Ha-ha, poftim.
Eu: – Mda, mersi… dacă atâta merit.
Lorelai, cu poftă de viață: – Hahahahahahaaaaa!!!

Mulțumesc pe această cale copilului, care mă scoate din situații inconfortabile!
Sfatul meu: dacă vreți să râdă cineva la glumele voastre, zic să faceți un copil și să îl educați de mic să vă creadă amuzanți.

Deci, de ce să faci un copil? Care sunt motivele mai puțin clasice care vă trec prin minte?

 

 

***

Mai multe povești și pățanii ale ființei Lorelai – fie în cuvinte, fie în imagini, dau din casă aici. Cât despre gașca veselă, ne-am reunit pe Facebook și Insta, unde toate cele 6 fete cucuiete vă așteptăm cu povești aburinde – haioase sau serioase, dar întotdeauna sincere.

Ana aici, over and out.

 

N.B.: Echipa The Little Gang vă supune atenției faptul că toate textele publicate atât pe acest site, cât și pe paginile noastre de Facebook și de Instagram reprezintă opinii strict personale ale autorilor noștri, bazate exclusiv pe experiențele de viață ale acestora. Echipa The Little Gang nu garantează aplicabilitatea, funcționalitatea ori compatibilitatea cuprinsului textelor astfel publicate, în viețile personale ale cititorilor noștri.
De asemenea, echipa The Little Gang își rezervă dreptul fundamental la liberă exprimare, dreptul la opinie, precum și dreptul la schimbarea opiniei deja exprimate, dacă situația de fapt inițială a suferit schimbări de natură a determina acest lucru. Prin urmare, subliniem faptul că textele noastre nu sunt general valabile și nici nu au aplicabilitate garantată pentru experiențe aparent similare ale altor persoane decât autorii The Little Gang.

Articole recente

2 Thoughts to “Episodul 2: De ce să faci un copil?”

  1. Am facut copil ptr ca ma apropiam de varsta critica pentru mine de 30. Dar am primit cu varf si indesat. Ce-i drept am certut 2, baieti, cezariana si “la casa mea”. Am primit tot ce am dorit si atat. Zero implicare din partea familie( numai sot si poate o persoana din afara familiei din an in paste) sau vorba buna. Ba mai mult am fost aspru criticata cand au auzit de cresa sau alte cele.

    1. admin

      Sa va traiasca familia si sa va bucurati de copii!
      Oricare ar fi motivul si desi poate fi greu si coplesitor in multe dintre momente, bucuriile pe care le avem prin si datorita copiilor sunt de nedescris.

Lasa comentariu