Cum să faci duș când ai copil?

O să spuneți că am înebunit, de m-am apucat să explic eu  cum să faci duș. Cu apă și săpun, right? Ei, nu e chiar așa. Sau era, înainte să vă apucați să faceți copii. Acum lucrurile stau puțin diferit.

Cum faci duș, înainte să ai copil:

Cu o mână ții dușul, cu alta te dai cu săpun. Simplu.

Cum faci duș, după ce ai copil: 

Cu o mână ții dușul, cu alta dai cu săpun.

Cu a treia mână, încerci să ții copilul departe de cadă.

Când planul nu funcționează, cea  de a treia mână o folosești să sprijini copilul, pentru că dacă alunecă și cade nu o să-ți placă.

Cu a patra mână, scoți constant săpunul din gura copilului.

Cu cea de cincea mână, schimbi temperatura apei, pentru că și copilului îi place robinetul și ba te opărește, ba te bagă la ice challange.

Cu a șasea mână, pui la loc toate recipientele ce sunt aruncate peste tine.

A șaptea mână e un face palm.

Bine, asta-i valabil când ai un singur copil, la mai mulți nu mă bag….

 

Andreea FG.

Unde ne găsești?

Mai multe povești și pățanii ale Mariei, fie în cuvinte, fie în imagini dau din casă aici: Micuța Turistă. Cât despre gașca veselă, ne-am reunit pe Facebook și pe Insta, unde toate cele 6 fete cucuiete vă așteaptă cu povești aburinde – haioase sau serioase, dar întodeauna sincere.

 

***Echipa The Little Gang vă supune atenției faptul că toate textele publicate atât pe acest site, cât și pe paginile noastre de Facebook și de Instagram, reprezintă opinii strict personale ale autorilor noștri, bazate exclusiv pe experiențele de viață ale acestora. Echipa The Little Gang nu garantează aplicabilitatea, funcționalitatea ori compatibilitatea cuprinsului textelor astfel publicate, în viețile personale ale cititorilor noștri. De asemenea, echipa The Little Gang își rezervă dreptul fundamental la liberă exprimare, dreptul la opinie, precum și dreptul la schimbarea opiniei deja exprimate, dacă situația de fapt inițială a suferit schimbări de natură a determina acest lucru. Prin urmare, subliniem faptul că textele noastre nu sunt general valabile și nici nu au aplicabilitate garantată pentru experiențe aparent similare ale altor persoane decât autorii The Little Gang.

 

Lasa comentariu